Tovább a tartalomra

A szavazást ezennel lezárom!

by - május 10, 2009

Ezzel befejeződött az első szavazás a blogomon. Aki esetleg nem emlékszik rá annak itt van egy link: Showdown.
Most, mint minden törvényes szavazást követően, a szavazatok összeszámlálása jön, melyet eredményhírdetés követ.
Akkor hát számoljuk. Egy, kettő, három, …

… hat. És kész is!
Ez a szomorú igazság. Hatan szavaztak. Azaz csak öten, mivel én is kipróbáltam. Ezért Nem árulom el az eredményt sem most. (Remélem mindenki lusta visszakeresni és megnyomni a View Results gombot)
Eredményhírdetés helyett tehát valami másról írok. Pédául a delfinekről, mivel hogy azok okos és hasznos állatok. Csak azt nem értem, hogy ha olyan okosak, akkor miért élnek igluban. Így hát két szelet kenyér között hasznosak csak. Természetesen SP. De ez van, kísért.
Na de, hogy meglegyen a napi kultúra jöjjön egy kis Balázs Show.
Mielőtt “átadom” a videót vázolom egy kicsit a helyzetet. Van Laci, Gábor meg az Anita. Szerelmetes négyszög minusz egy csúcs (gombaaa, háromszög). A két fószer nem ismeri egymást – azt hiszi legalábbis Gábor – és ez okoz bonyodalmat. Gábor, mivel hogy őt baszták át, magára vállalta a főnök szerepét és neki volt joga bármit is csinálni. Mondjuk sértegetőzni, megsértődni vagy bármiről is dönteni. És ha valaki az engedélye nélkül megszólal, akkor “szájcsúcson pattintja” (tíz pont erre). A videónak van egy relytett fonala is, melyet nem biztos, hogy mindenki elsőre észrevesz. Mikor a kicsilány megemlíti, hogy “hármasban”, Laci – a magas kopasz – egyből beizzik és vagy háromszor rákérdez. Nagyon beindult a gyerek, aztán mikor megtudja, hogy csak úgy mondta, akkor már egy csapásra rossz kedve lesz mint egy hintalónak.

Azért egy videóval nem szúrom ki a szemetek. Itt van még egy másik Hall of Fame. Nekem azért tetszik, mivel itt nincs egy eget rengető bunyó, nem sípol folyamatosan a cenzúra és nem is sittes cigókkal van, de mégis tök élvezhető. Kibeszélő show kategóriában ez már egy igényes rész. Annyit fűznék még hozzá, hogy az ideges nő képzeletében nem lehet összeilleszteni a Karácsonyt és a hétvégét. Ám, mivel ez dátumhoz kötött ünnep, megtörténhet, hogy pont hétvégére esik, mint ahogyan ezzel tisztában van a világ értelmes fele – például az aki nem veszi be, hogy szökőévkor már vásárnap van Húsvét hétfő. De nem ez a legnagyobb poén a videóban, hanem a faszi beszólása. A következőt válaszolta, amikor megkérdezte Balázs, hogy mégis merre alszik, mikor nem otthon tölti az éjszakát: “A haveroknál vagy a testvéremnél, tudod. Tehát ahol, ahol összeesek.” Minden elismerésem, legszebb ember.

From → Általános, Cartman

Vélemény?

Hozzászólás