Tovább a tartalomra

LMFAO

by - január 13, 2010


Most nem rövidítgetek, hanem ez egy (fogjuk rá) új duó neve. Én már a névvel megakadtam, mivel persze tudom minek a rövidítése és, ha le van írva akkor nem is nagy vérszarás kiolvasni, de ha csak úgy akarom mondani valakinek, akkor igazából el kell köhögjem, hogy LaughMyFuckingAssOff és aztán rövidítsem. Ilyen hülye rövidítést nehezen lehet találni, de lehet én öregszem csupám, mivel csak a WTF, LOL és ROFL rövidítésekkel bírkózom meg.
Na a lényeg a zenéjük: a Wikipédia szerint Grammy jelöltek, de ezt nem értem. Abszolút nulla tehetség természetesen és egy pár klubbos beat-en kívül semmi eredeti. Letöltöttem az albumukat, de végül is a 14 számból (igazából 13, mivel a 10-es valami oknál fogva nem volt rajta) csak egy maradt, az utolsó maxi-juk, a Shots. Ezen segít nekik Lil’ Jon is – aki nem ismerné, ő az órdibálós néger törpe nagy hajjal – és nem sikerült rosszúl, de mondjuk lehet csak az alkoholistát szólítja meg bennem – ami természetesen nagyon mélyen lakozik, így nem is jön felszínre soha -, de nagyon tetszik. A klippje is jó. Szórakoztató két ilyen idiótát nézni, akiken olyan cucc van, mintha rájuk borult volna egy szekrény és csak úgy találomra magukra húztak volna belőle valamit. Úgy is lehet mondani, hogy egy alkesz Sexy Bitch (Chick) változat, mivel szintén inróval nyit, medencepartin kezdődik, teltházas klubra vált, ahol is egy kis élő insert-et hallunk a számból.
Nagyon emlékeztet az ezelőtt 4-5 évvel uralkodó helyzetre, amikor egy szám vitt egy albumot. Igaz itt csak töltögetünk, de ennek ellenszere legálisan pl. az iTunes, ahol akár egy számot is megvehetünk egy albumról, amely ezen album esetében tökéletesen elég.
Zárásként csak annyit, hogy nem rossz ötlet a nyakukba akasztott instant kocsma-szett.

From → Cartman

Vélemény?

Hozzászólás