Tovább a tartalomra

De miéééééért?!?!

by - október 5, 2010


Sajnos tegnap már hiába várta az ember a 6 órát, hogy hallhassa miképpen ossza az eszet Winkler és Bazsó, mivel pénteken volt az utolsó része a műsornak. Majd 11 hónap után elvágták őket, azzal az indokkal, hogy az emberek délután zenére vágynak; ottani idő szerint 5-kor kezdődik, Pestet figyelembe véve pedig, akkor a jónép épp a munka utáni dugóban csücsül.
Nekem nagyon tetszett a műsor (ennek itt is hangot adtam), a két hülye (persze a lehető legjobb értelemben) elképesztően szórakoztató volt. Nekem már csak a hangjuk is bejött, attól függetlenül, hogy mit mondtak. Annó a Totalcar-t is néztem minden szombaton, de sajnos azt is elkaszálták. Most meg az Ezeröcsit. Mi lesz a következő, a kenyér?!?!

Ők szoktattak rá a NeoFM-re, amely igazán jó rádiónak bizonyult, igaz most esett kicsit a szemembe, de hát ez a média rendje, ami nem termel eleget, az nem maradhat. (Itt jegyzem meg, hogy ez volt Bajor Heti Hetes beli távozásának az oka, valamint Fábry sem valószínű, hogy már túl sokáig húzza, legalábbis, ha nem tud gyökeres változást eszközölni.)

From → Cartman

Vélemény?

Hozzászólás