Tovább a tartalomra

Újdonságok

by - április 7, 2013

Igaz nem blogoltam aktívan egy jó ideje – igaz most megvolt az oka, a Zabhegyező Gyerekfesztivál “személyében” -, de egy pár új témát kitaláltam, melyeket itt fogok bemutatni. Az egyik ezek közül és egyben a leggrandiózusabb a Top 100 zeneszám című cikksorozat. A lehető legegyszerűbb módon akarom levezényelni ezt a monsztre listát: minden nap felkerül egy szám – videóval, ha van olyanja neki -, míg elfogynak. Terveim szerint jövő hétvégén indulhat el ez az egész, mivel kell egy pár munkaóra összeszedni a listát. Kicsit félek attól, hogy valamelyest egyhangú lesz, mivel jó pár Eminem és Ákos szám kell benne szerepeljen, ezért gondolkodom azon, hogy mondjuk max. 5 szám szerepelhet benne egy előadótól – de ez majd a gyűjtögetés folyamata alatt dől el.
Ezenkívül gondoltam rá elindítok egy Beady Projektet a Skizo Projekten belül, mely a szakállnövesztésemre koncentrál, igaz ezzel csupán annyi a gond, hogy most a leghosszabb a szakállam és 0-nál kellene kezdenem, de kedvem nincs levágni, hogy újból megnövesszem, de lehet az lesz – ez még eldől.
Már egy ideje gondolkodom a Photo Everyday Projekten is – amely során minden nap készül egy kép a “főszereplőről” -, ám ennek gyümölcse úgyis legkevesebb egy év után érik be, így legfeljebb a megkezdéséről és a zérusképről fogok majd bejegyezni.
Valami stop-motion-os cuccot is össze akarok hozni, hogy továbbfejlesszem a timelapse-ket. Ezzel kapcsolatban még csak távoli terveim vannak.
Idén ismét elkezdtem összeírni a filmeket, amiket nézek, így gondoltam arra, hogy nagyon röviden elemzem majd őket. Eddig 37 filmnél tartok és 69%-a tetszett – benne van egy 6-7 darabos filmmaraton is. Sajnos, ha kiveszem a statisztikából a már ismert filmek újboli megtekintését, akkor 35%-a szar volt a filmeknek.
Van tehát egy pár irány, remélem kitartás is párosul hozzájuk.

Vélemény?

Hozzászólás